Εγνατίας 67, 2ος όροφος, 54631, Θεσσαλονίκη | 2310 261677 & 6972 164080         link blue facebook blue twitter blue gplus blue

A A A

Νέα / Press Room

Ακολουθεί η επεξήγηση της εγχείρισης και της διαδικασίας απο τον Δρ. Ζαχαράκη.
Επέμβαση αλλαγής φύλου από γυναίκα σε άνδρα

Πηγαίνοντας κόντρα στον κοινωνικό του περίγυρο, αποφάσισε να αλλάξει τόπο ζωής και ρόλους και να γίνει αυτό που πάντα αισθανόταν, άνδρας. Η επιτυχής αλλαγή φύλου από νεαρή γυναίκα σε άνδρα, πραγματοποιήθηκε από ομάδα εξειδικευμένων και έμπειρων χειρουργών, με επικεφαλής τον Ευάγγελο Ζαχαράκη, Χειρουργό Ουρολόγο-Ανδρολόγο, μέλος εξειδικευμένου κέντρου αλλαγής φύλου στη Μ. Βρετανία και συνεργάτη του Ιατρικού Διαβαλκανικού στην Ελλάδα. Η υποβληθείσα σε αλλαγή φύλου και ο ιατρός καταθέτουν την εμπειρία τους.

Δημοσιεύτηκε από Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο - Interbalkan Medical Center στις Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017

Τις ευχαριστίες του προς τον Ουρολόγο-Ανδρολόγο κ. Ευάγγελο Ζαχαράκη, εκφράζει ο Κύπριος ασθενής Σωτήρης Κακουλής, μετά την επιτυχημένη ουρηθροπλαστική επέμβαση ( β΄σταδίου) που διενεργήθηκε στο Ιατρικό Διαβαλκανικό.

Είναι επέμβαση εξαιρετικά εξειδικευμένη, στηρίζεται στην επανορθωτική Ουρολογία και την χειρουργική ουρήθρας και γίνεται σε ελάχιστα κέντρα διεθνώς.

 
Ουρηθροπλαστική με χρήση μοσχεύματος σε Κύπριο ασθενή

Τις ευχαριστίες του προς τον Ουρολόγο-Ανδρολόγο κ. Ευάγγελο Ζαχαράκη, εκφράζει ο Κύπριος ασθενής Σωτήρης Κακουλής, μετά την επιτυχημένη ουρηθροπλαστική επέμβαση ( β΄σταδίου) που διενεργήθηκε στο Ιατρικό Διαβαλκανικό. Είναι επέμβαση εξαιρετικά εξειδικευμένη, στηρίζεται στην επανορθωτική Ουρολογία και την χειρουργική ουρήθρας και γίνεται σε ελάχιστα κέντρα διεθνώς.

Δημοσιεύτηκε από Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο - Interbalkan Medical Center στις Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Ένα χειρουργικό «εμβόλιο» έναντι μιας ευρείας ποικιλίας λοιμώξεων, δυσμενών ιατρικών καταστάσεων και πιθανώς θανατηφόρων νόσων αποτελεί η περιτομή των ανδρών. Η απλή και ανώδυνη επέμβαση αποδεικνύεται ότι μπορεί να προσφέρει τεράστια οφέλη τόσο σε άνδρες όσο και στις συντρόφους τους.

Μεγάλο πλήθος μελετών έχουν καταδείξει ότι όσοι άνδρες υποβάλλονται σε περιτομή προστατεύονται από λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος, από σεξουαλικά μεταδιδόμενους ιούς όπως HIV, HPV και σύφιλη, από καρκίνο του προστάτη, φίμωση και φλεγμονώδεις δερματοπάθειες. Η περιτομή μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιαδήποτε ηλικία και είναι μια πολύ ασφαλής επέμβαση, αρκεί να εκτελείται από έμπειρους χειρουργούς.

Το σχετικό βίντεο απο το Ευρωπαικό Συνέδριο Ουρολογίας με θέμα: Νόσος του Peyronie - σύγχρονη αντιμετώπιση του.

Αποτελέσματα των επεμβάσεων ουρηθροπλαστικής στη Βρετανία κατά τη θητεία μου ως Δ/ντης Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος στο Νοσοκομείο Guy's & st Thomas του Λονδίνου.

http://www.baus.org.uk/patients/surgical_outcomes/urethroplasty/surgeon.aspx?id=1889